Välkommen till Hobbyborgens hemsida! Vi har lång erfarenhet av modellhobby. Företaget grundades 1967 och drev butik i Stockholm fram till 1978, men är sedan dess lokaliserade i Småland, i den lilla idyllen Klavreström. Vi ligger utmed Rv 31, 3 mil söder om Vetlanda.


Vår strävan är att tillhandahålla kvalitetsprodukter, kombinerat med att upprätthålla en bra kundsupport, både vad gäller rådgivning, leveranstider och serviceåtaganden. Om Du är osäker på funktionen på en vara, är Du alltid välkommen att ringa eller besöka oss för att få mer information. Det är inte alltid enkelt att handla "rätt" RC-produkt. Vår erfarenhet kan vara en bra hjälp att lotsa Dig ett belåtet köp! Att vi i stort sett endast säljer Graupnerprodukter beror på att vi där får bra produkter och bra leveranser. Vi har ett nära samarbete med Graupner sedan 1979. Alltså, Din Graupner-specialist!  

Om Du saknar en produkt på vår hemsida kan den mycket väl vara lagervara ändå. Hemsidan byggs ut löpande och utökas hela tiden med nya varor. Saknar Du något ur Graupnersortimentet kan vi snabbt få hem det under förutsättning att det finns att tillgå.

 
Olle Källqvist, Hobbyborgen